ΔΩΡΕΑΝ μεταφορικά σε όλη την Ελλάδα για αγορά ηλεκτρικού πατινιού
Για να κάνουμε τον ιστότοπό μας πιο ελκυστικό χρησιμοποιούμε cookies. Εξακολουθώντας να χρησιμοποιείτε το Site μας, δηλώνετε ότι συμφωνείτε με τη χρήση τους.

Ποιοι είμαστε

Η Dualtron Greece είναι επίσημος αντιπρόσωπος της εταιρίας MiniMotors για τα προϊόντα Dualtron και Speedway Electric Scooters στην Ελλάδα.

Εμείς στην MiniMotors αναρωτιόμαστε πόσο μακριά μπορούμε να φτάσουμε.
Δε μας αρέσει να κολλάμε στην κίνηση μέσα στις πόλεις. Θέλουμε να προχωρούμε. Να πηγαίνουμε πιο μακριά, να εξερευνούμε την πόλη, τα προάστια, τα δάση τριγύρω. Δε θέλουμε τους περιορισμούς που μας επιβάλλουν οι αστικές συγκοινωνίες με τα δρομολόγιά τους, ή τα αυτοκίνητα με τα καύσιμά τους και όχι μόνο. Θέλουμε το κάθε μας ταξίδι άσχετα με την διάρκειά του να μας εκπλήσσει και να χαιρόμαστε την κάθε μας εμπειρία.

Γι’ αυτό δημιουργήσαμε ένα μεταφορικό μέσο που μας προσφέρει αυτό που μας έλειπε.
Στο εξειδικευμένο μας τμήμα Έρευνας και Ανάπτυξης διερευνήσαμε το τί μπορεί να προσφέρει ένα eScooter και πήραμε τις αποφάσεις μας: προσθέσαμε υψηλής ποιότητας αναρτήσεις για να εξασφαλίσουμε υψηλής ποιότητας άνεση και σταθερότητα.

Συνδυάσαμε διάφορες σύγχρονες τεχνολογίες μεταφοράς. Και όχι μόνο αυτά. Προχωρήσαμε ακόμη πιο πέρα και δημιουργήσαμε ένα εύχρηστο όχημα υψηλής απόδοσης με ενισχυμένη ευκινησία και δύναμη. Ένα όχημα που κινείται σε κάθε μορφής δρόμο, από το κοινό πεζοδρόμιο μέχρι το σκληρό χαλίκι. Το κάναμε να ανεβαίνει και στα βουνά με ονειρώδη συμπεριφορά. Μα πάνω απ’ όλα να σας πηγαίνει όπου θέλετε με ασφάλεια, με ταχύτητα και ανέξοδα!

Αυτό μας το επίτευγμα ξεπέρασε κάθε μας προσδοκία γιατί στοχεύσαμε στην καρδιά αυτών που τολμούν να ονειρεύονται ασφάλεια, ταχύτητα, δύναμη, οικονομία.

Και αυτοί δεν είναι λίγοι. Με τις απαιτήσεις τους έκαναν την MiniMotors - από το ξεκίνημά της στο Busan της Κορέας το 1999 - την σημαντικότερη εταιρία eScooters στον Κόσμο.

Σήμερα, με υπερηφάνεια ανακοινώνουμε ότι από τον Ιανουάριο του 2019  γινόμαστε οι αποκλειστικοί αντιπρόσωποι των προϊόντων Dualtron και Speedway Electric Scooters της MiniMotors στην Ελλάδα.
Με την επωνυμία Dualtron Greece αναλαμβάνουμε την διανομή των προϊόντων αυτών  σε όλη την Ελλάδα και παρέχουμε το επαγγελματικού μας επιπέδου after sales service.. 

Οι πελάτες μας μπορούν να είναι βέβαιοι για την ποιότητα των υπηρεσιών μας και την έγκαιρη διάθεση των προϊόντων της MiniMotors.