ΔΩΡΕΑΝ μεταφορικά σε όλη την Ελλάδα για αγορά ηλεκτρικού πατινιού
Για να κάνουμε τον ιστότοπό μας πιο ελκυστικό χρησιμοποιούμε cookies. Εξακολουθώντας να χρησιμοποιείτε το Site μας, δηλώνετε ότι συμφωνείτε με τη χρήση τους.

Τρόποι πληρωμής

Τα Προϊόντα, οι τιμές, οι όροι αποστολής (τόπος, χρόνος κ.τ.λ) είναι αυτά που αναγράφονται στην Επιβεβαίωση Καταχώρησης της παραγγελίας σας. Η πληρωμή πραγματοποιείται πριν ή κατά την παράδοση του προϊόντος και μπορεί να γίνει με έναν από τους παρακάτω τρόπους.

 • Με πληρωμή και παραλαβή από τα συνεργαζόμενα κέντρα διανομής του δικτύου. 
 • Με αντικαταβολή του αντιτίμου της παραγγελίας σας κατά την παράδοση του προϊόντος στον χώρο που επιλέξατε (έως €700).  Για ποσά > €700 απαιτείται εξόφληση του ποσού πριν από την παράδοση.
 • Με πιστωτική, χρεωστική και προπληρωμένη κάρτα VISA, MASTERCARD, MAESTRO, AMERICAN EXPRESS, DINERS, DISCOVERY που έχει εκδοθεί από οποιαδήποτε τράπεζα. Στην περίπτωση αυτή, και για δική σας ασφάλεια θα πρέπει να παραλάβετε προσωπικά την παραγγελίας σας παρουσιάζοντας την ταυτότητά σας και την πιστωτική κάρτα με την οποία κάνατε την παραγγελία σας. 
 • Με χρήση ηλεκτρονικού πορτοφολιού Masterpass. 


Όλες οι πληρωμές που πραγματοποιούνται με χρήση κάρτας διεκπεραιώνονται μέσω της πλατφόρμας ηλεκτρονικών πληρωμών "Alpha  e-Commerce" της Alpha Bank και χρησιμοποιεί κρυπτογράφηση TLS 1.2 με πρωτόκολλο κρυπτογράφησης 128-bit (Secure Sockets Layer - SSL). Η κρυπτογράφηση είναι ένας τρόπος κωδικοποίησης της πληροφορίας μέχρι αυτή να φτάσει στον ορισμένο αποδέκτη της, ο οποίος θα μπορέσει να την αποκωδικοποιήσει με χρήση του κατάλληλου κλειδιού.


Δόσεις


Έχετε την δυνατότητα να επιλέξετε εξόφληση και με άτοκες δόσεις όταν πληρώνετε με πιστωτική κάρτα. Ο αριθμός δόσεων εξαρτάται από το τελικό ποσό της παραγγελίας σύμφωνα με τον παρακάτω πίνακα  και αναγράφεται στην απόδειξη πληρωμής. Στις δόσεις συμπεριλαμβάνονται και τα έξοδα αποστολής εφόσον έχετε επιλέξει αποστολή στο χώρο σας. 


Τελικό Σύνολο Παραγγελίας (Ποσό - Άτοκες Δόσεις)

 Ποσό

Άτοκες Δόσεις

Εως       -       €99

έως 3

€100     -       €499

έως 6

€500     -       €899

έως 12

€900   και πάνω

έως 24Δείτε ποιες πιστωτικές κάρτες έχουν τη δυνατότητα δόσεων.


Με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό. Στην περίπτωση αυτή, η παραγγελία σας αποστέλλεται αφού μας στείλετε με email στο info@dualtron.gr αντίγραφο του καταθετηρίου, στο οποίο απαραίτητα θα πρέπει να αναφέρεται ως αιτιολογία ο αριθμός της παραγγελίας. Ο χρόνος παράδοσης αρχίζει από την ημερομηνία επιβεβαίωσης της κατάθεσης. 


Οι τραπεζικοί λογαριασμοί στους οποίους μπορείτε να καταθέσετε τα χρήματα είναι:

 • Alpha Bank AE: 360002002011995
 • EFG Eurobank Ergasias ΑΕ: 00260045960201095093

Για κατάθεση στην Alpha μέσω άλλης τράπεζας: 

 • IBAN: GR3401403600360002002011995
 • Beneficiary: Dualtron Greece ΟΕ
 • BIC/CODE/SWIFT: CRBAGRAA

Για κατάθεση στην Eurobank μέσω άλλης τράπεζας: 

 • IBAN: GR6102600450000960201095093
 • Beneficiary: Dualtron Greece ΟΕ
 • BIC/CODE/SWIFT: ERBKGRAA

 

Στην Dualtron Greece σας δίνεται η δυνατότητα να διαλέξετε αν το παραστατικό που θα εκδοθεί για την παραγγελία σας θα είναι απόδειξη λιανικής πώλησης ή τιμολόγιο πώλησης. Τιμολόγιο εκδίδεται σε εταιρίες και ελεύθερους επαγγελματίες εφόσον συμπληρώσουν κατά την παραγγελία τους τα εξής στοιχεία: Επωνυμία εταιρίας, Α.Φ.Μ., Δ.Ο.Υ., Διεύθυνση Έδρας και επάγγελμα για τους ελεύθερους επαγγελματίες.